Diskuse

V kadeřnictví

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Harry_sportsman

16. 10. 2011 9:30
Ale jo

Nemusí všichni psát kvůli snaze o co nejvyšší karmu jenom o Romech nebo o nemožnosti EU. Akorát jsem z textu nepochopil, jaký účes jste to vlastně chtěla (a jaký skutečně máte). :-)

0 0
možnosti

Sidonie_11

14. 10. 2011 11:49
Mno...

Vám nebylo divné, že Vás vzali hned, bez objednání? Obvykle totiž kadeřnictví berou bez objednání jenom pány s krátkými vlasy, kteří chtějí jenom zastřihnout... Nebo v tom kadeřnictví je tato praxe běžná, že tam přijdete, kdy se Vám zachce, a oni Vás hned vezmou, ať už chcete s těmi vlasy dělat cokoliv (tedy i časově náročného)?

0 0
možnosti

Peregrina

12. 10. 2011 21:14
hm....

a co s tím jako..prostě jste šla do kadeřnictví, kde jste narazila na kadeřinici, která vám nerozumněla co chcete a místo abyste jí to řekla, tak jste jí nechala dělat co chce ona....navíc ten text bez odstavců je opravdu velmi nepřehledný, máte tam pravopisné chyby, a když jsem dočetla tedy horko těžko do konce, tak mi chybí jakákoli pointa....asi máte na hlavě nyní sestřih typu angrešt, tak jste se musela o tom podělit s okolím. Nemělla jste se dát tak lacino a nechat jí, ať si s vámi dělá co chce. Fakt blbý blog.Rv

2 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 983x
"Ahojky, doufám, že se Vám články budou líbit - (snažím se co můžu:))." je věta, kterou jsem tu měla napsanou celých 9 let. Za tu dobu se toho spoustu změnilo. Ale jedno zůstává, a to je obsah té první věty - stále doufám, že pro Vás články budou čtivou zábavou.